24/7 Bereikbaar
About DVVPartners
About DVVPartners

About

Meedenkers en doeners

Het fundament voor DVV – toen nog De Volksverzekering – werd in Gent gelegd, en ook ons verhaal start in de Arteveldestad. In 2000 opende ons eerste kantoor aan de Steendam, vandaag verwelkomen we je al op acht locaties in Oost- en West-Vlaanderen.

Verzekeringen voor ondernemers, kmo’s of gezinnen ... wij zijn ieders aanspreekpunt. Hier geen stijf gedoe, wel een persoonlijke babbel en polissen op maat van jouw leven. We denken met je mee, adviseren doordacht en gaan resoluut voor een partnership op lange termijn. Want groeien, dat doen we samen

About DVV Partners

Captive broker

DVV Partners is een verbonden agent van DVV Verzekeringen. Wij gaan voor verzekeringsoplossingen die voor de volle 100% bij jouw situatie passen. Vinden we geen antwoord binnen het standaardaanbod van DVV? Dan gaan we via onze betrouwbare contacten op de verzekeringsmarkt op zoek naar een alternatief dat perfect aansluit bij jouw situatie. DVV Partners treedt ook op als erkend kredietmakelaar, je vindt alle informatie over onze hypothecaire woonkredieten in de prospectus.

 

 

DVV Partners doorheen de jaren
2000

DVV Gent Centrum wordt zelfstandig onder de naam DVV Gent Zakenkantoor.

2002-2003

Het eerste partnership is een feit.
Onder de nieuwe naam DVV Partners werken we samen met DVV Zwijnaarde, DVV Evergem, DVV Sleidinge en DVV Nieuw Gent. Er zijn nu servicekantoren  in Gent, Evergem én Zwijnaarde.

2009

We verwelkomen de klanten van Zakenkantoor Niemegeers uit Zwijnaarde in ons vernieuwde kantoor in Zwijnaarde.

2012

Succesvolle samenwerking en integratie van DVV-collega Raes Verzekeringskantoor uit Dudzele. Opening servicekantoor in Dudzele.

2013

Voortaan zijn we de verzekeringstussenpersoon voor de verzekerden van de  OBK-portefeuilles uit Gent, Evergem, Deinze en Waarschoot. 

2014

Beheer en integratie van de portefeuille DVV Eke. Opening professioneel servicekantoor in Eke.

2016

Verwelkoming van de verzekeringsklanten van Lootens Christelle uit Drongen.

Voortaan genieten ook deze verzekerden van onze befaamde DVV-service.

2017

Opening vernieuwd professioneel servicekantoor in Gent. 'Helder' en 'open' zijn de belangrijkste kenmerken van het moderne kantoor. Net zoals onze service naar onze verzekerden.

2018-2019

Geslaagde integratie van 3 makelaarsportefeuilles.

De Naeyer R. en C. uit Zwijnaarde.

Elen uit Gent.

En Denassur uit Eke.

2022

Bloeiende samenwerking en integratie van de DVV-collega's Claeys - de Munter uit Lochristi. Zo is ook ons 6de servicepunt een feit. Lochristi dorp.

 

2024

Nieuwe samenwerking en integratie van de DVV-collega's Assuran Team uit Merelbeke met bijkantoren in Melle en Wetteren. Continuïteit is verzekerd.

About DVV Partners
Samenzitten voor jouw verzekeringen?

Contacteer het kantoor in jouw buurt.
Tot snel!